nov
4

3OH!3

| Szerző: Tendd | 8:29 pm

A 3OH!3 két hip-hop imádó barát, Nathaniel Motte és Sean Foreman formációja, melynek keretein belül olyan zenét akarnak készíteni, amely minden ember számára egyaránt befogadható és üzenetet hordoz. A rock, hip-hop, pop és dance elemeket ötvöző zenei világuk pedig hamarosan meghódította a mainstream közönséget is.

A 2004-ben alakult, coloradoi illetőségű banda hamar felhívta magára számos neves producer figyelmét, míg végül a Photo Finish Records tulajdonosa, Matt Galle szerződtette le a srácokat.  Matt Squire producer segítségével készítették el debütáló albumukat, a Want-ot 2008-ban. Az albumról a Don't Trust Me lett a legnépszerűbb sláger, mely többek között a The Hills című sorozatban is feltűnt, és amellyel a banda végre feljuthatott a slágerlistákra is.

2008 nyarán a 3OH!3 első turnéjára indult: ez volt a Warped Tour, ahol igazi, pezsgő bulit adtak, és bemutatták következő kislemezüket, a Katy Perry-vel közösen felvett Starstrukk-ot is. A Want című album nem sokkal a koncert után, 2008 júliusában jelent meg, a Don't Trust Me pedig csakhamar No.1. lett a Billboard Mainstream Top40-es listáján. Ezt követően a srácok újabb turnéra indultak, melyet már a MySpace szponzorált, miután a duo több hónapig az oldal slágerlistájának tetején szerepelt. A kis garázsbanda gyorsan kinőtte a kezdeti próba- és koncerttermeket, így őszre már egy új, nagyobb helyszín után kellett nézniük. Hamarosan már 2500 rajongó előtt adhattak koncertet San Diegoban.

Eközben a rádiók is felkapták a Don't Trust Me-t, majd az MTV is elkezdte játszani, melynek következtében egyre többen ismerték meg őket.  A 3OH!3 hamarosan Katy Perry állandó előzenekara lett, és Alternative Press is a címlapjára emelte a fiatal előadókat. A Don't Trust Me eközben dupla platina státuszt ért el, az MTV pedig megerősítette, hogy a 3OH!3-t jelölték az MTV VMA Legjobb Új Előadó díjára. (forrás:mtv.co.hu)

 


 

Discográfia

Album

  • 2007: 3OH!3
  • 2008: Want

Single

  • 2008: Don't Trust Me (2 x platinum)
  • 2009: Starstrukk (feat. Katy Perry) (gold)
  • 2009: Still Around

Kislemez

  • Live Session

 

3OH!3 feat. Katy Perry - Starstrukk

 

3OH!3 - Holler Till You Pass Out

 

3OH!3 - I'm Not Your Boyfriend Baby


3OH!3 - Don't Trust Me

 

3oh!3 - Don't Dance

 

3OH!3 - Rich Man

 

3OH!3 - Colorado Sunrise

 

3oh!3 - Hott

 

3OH!3 - Electroshock

 

3OH!3 - Choke Chain

 

3OH!3 - Photo Finish

A bejegyzés trackback címe:

https://electropop.blog.hu/api/trackback/id/tr341500922

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása